Personlig vision och det framtida önskvärda tillståndet

Visionen fungerar som vårt navigation- och styrredskap och hjälper oss framåt i livets alla situationer. Vi menar att vikten av att veta vart vi ska påverkar våra val och beslut i allra högsta grad och därmed även våra livsresultat. Att definiera visionen är för de flesta komplext och tar generellt lång tid. Att få visionen att hålla över lång tid är ännu en utmaning. Vi på Navigatum har mångåriga och beprövade strukturer för visionsarbete och visionsarbetet sker utifrån vetenskapliga och forskningsbaserade metoder. Hade det varit enkelt att skapa visionen hade alla gjort det. Att definiera och att börja att designa sin vision är första steget när du arbetar med tillsammans med oss på Navigatum.

 

Varför är det viktigt att ha en vision?

Det behöver inte vara viktigt att ha en vision men om du är på en plats i livet där du hellre vill vara någon annanstans eller om du ser saker i din framtid som du inte kommer att vara tillfreds med, är visionen ytterst viktig.

 

Läs mer under Visionstillstånd --> 

 

Hade det varit lätt hade alla gjort det!

 

Att ha full kontroll på vart vi ska någonstans, det är få som har. Att ta hjälp med sin personliga vision har blivit allt vanligare. 

 

Visionskonsultationen innebär att du genomför ett möte med vår visionsmentor. Mötet tar ca 90 minuter och här får du svara på en mängd frågor om dig själv, dina framtidstankar, ditt nuläge, ditt gap och vi kommer att pröva huruvida dina svar och tankar egentligen är viktiga för dig. Tillsammans så vänder vi ut och in på det som du tror skapar värde i ditt liv idag och i din framtid. Vi samtalar om visionstillståndet och vad det innebär för dig. 

Du är vårt fulla fokus under hela vårt samarbete.

 

Vem passar visionskonsultationen?

Konsultationen är för dig som vill eller behöver en professionell part att diskutera det som på riktigt skapar värde i ditt liv och framför allt VAD ett visionstillstånd är för dig. 

 

Hur bokar jag en visionskonsultation?

För att boka eller få mer information om visionskonsultationen fyller du i dina personuppgifter via Anmälningsformuläret. Du kan också göra din bokning via telefon, se Kontakt. Du får inom ett par dagar din bokning bekräftad.

 

Pris: 

Visionskonsultation, 2.750 kr inkl. moms (2.200 kr exkl. moms).

 

Tips! Ge bort en Visionskonsultation i present.

Välj Presentkort Visionsgenomgång i Anmälningsformuläret.